От 8-дневен лагер в село Равда се завърнаха 50 деца

...
От 8-дневен лагер в село Равда се завърнаха 50 деца
Коментари Харесай

50 деца от ЦНСТ за деца без увреждания в Кърджали летуваха в Равда благодарение на кмета

От 8-дневен лагер в село Равда се завърнаха 50 деца от Центъра за настаняване от фамилен тип  /ЦНСТ/ за деца без увреждания в Кърджали. 

В лагера взеха присъединяване и петнадесет представители на фолклорна група от град Одрин, Република Турция.

Децата от центъра и неговото управление сърдечно благодарят на кмета на Кърджали доктор инж. Хасан Азис, с помощта на който е станал вероятен летния лагер.

Ето и техните думи на признателност: „ Петдесет детски балона полетяха в небето над Равда. Петдесет детски фантазии се сбъднаха, да видят още веднъж морето след оповестената пандемия. Петдесет детски сърца благодариха на доктор инж. Хасан Азис за самодейността още веднъж, за поредна година, да изпрати децата в неравностойно състояние от профилираните обществени услуги и техните ръководители на осем дневен летен лагер в с. Равда ”.

От управлението на ЦНСТ за деца без увреждания в Кърджали акцентират, че благотворителните жестове на кмета доктор инж. Хасан Азис са се трансформирали в традиция и напомнят, че на 16 март – Световния ден на обществения служащ, той беше отличен с наградата “ Най-социален кмет “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР