От 8 часа тази сутрин Турция е затворила всичките си

...
От 8 часа тази сутрин Турция е затворила всичките си
Коментари Харесай

На ГКПП-ата край Одрин вече не приемат пътници от девет европейски държави

От 8 часа тази заран Турция е затворила всичките си гранични пунктове за пасажери, идващи от девет европейски страни - Германия, Франция, Белгия, Холандия, Испания, Дания, Норвегия и Швеция в границите на ограниченията против новия ковид.

Властите на ГКПП-ата край Одрин от 8 часа тази заран не одобряват пасажери, идващи от тези страни. Митническите управляващи на Капъкуле от тази заран са върнали всички, идващи от тези европейски страни, за които още нощес публично бе обявено, че Турция анулира пътуванията до тези страни, съобщи Българска телеграфна агенция.

Спрямо турските жители, идващи от тези страни, се ползва мярката вписване по местоживеене и се слагат под наблюдаване в продължение на 14 дневна карантина, осведомиха от митническата работа на Капъкуле.

Идващите от други страни пасажери наложително минават през термокамери и едвам тогава им се позволява да преминат на турска територия, осведомиха от митническата работа на Капъкуле, най-големия сухопътен Граничен контролно-пропусквателен пункт на Турция за и от Европа.

Шофьорите на тирове също се подлагат на обзор с термокамерите, след което им се позволява да преминат на турска територия.

Преди това турските управляващи оповестиха,че термокамери били сложени и на другите гранични Граничен контролно-пропусквателен пункт с България - Хамзабейли/Лесово и Дерекьой/Малко Търново, както и на Граничен контролно-пропусквателен пункт с Гърция Ипсала.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР