От 8 часа на 30 юли до 24 часа на

...
От 8 часа на 30 юли до 24 часа на
Коментари Харесай

Променят движението по няколко столични булеварда

От 8 часа на 30 юли до 24 часа на 30 август се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по южното локално пътно платно на северната скоростна дъга сред бъдещото състояние на бул. "Рожен " и съществуващото му състояние.

Движението ще се прави в двете посоки в северното локално пътно платно на Северната дъга в същия сектор.

До 6 август се удължава срокът за организация на придвижването за ул. "Бачо Киро " сред ул. "Цар Симеон " и ул. "Св.св.Кирил и Методий ", като се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по ул. "Бачо Киро " сред ул. "Цар Симеон " и ул. "Св.св.Кирил и Методий ". За същия интервал се закриват местата за почасово платено паркиране.

До 5 август се удължава срокът за краткотрайна организация на придвижването, като се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по северната половина от пътното платно на бул. "Ген. Н. Столетов " сред ул. "Подп. Калитин " и ул. "Охрид ". Движението на транспортните средства ще се прави в двете посоки в южното пътно платно на булеварда в същия сектор.

За същия интервал от време тролейбусни линии № 6 и 7 ще се движат с изменен маршрут от хранилище "Надежда " наляво по ул. "Подп. Калитин ", ул. "Охрид ", надясно по ул. "Опълченска ", надясно по бул. "Сливница " и по маршрутите си в посока ж.к. "Люлин ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР