От 8:00 до 12:00 часа днес ще бъде ограничено движението

...
От 8:00 до 12:00 часа днес ще бъде ограничено движението
Коментари Харесай

Важно: Ограничават движението по АМ Хемус в посока Варна!

От 8:00 до 12:00 часа през днешния ден ще бъде лимитирано придвижването на тежкотоварни коли над 12 тона от 30-ти до 47-ми км на автомагистрала (АМ) " Хемус " в посока Варна, оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ). Тежкотоварният трафик ще се пренасочва по обходен маршрут при 30-ти км на Автомагистрала " Хемус " по пътна връзка " Витинска река ", ще продължава по пътя София – Ботевград и пътя до пътен възел " Ботевград " при 47-ми км на Автомагистрала " Хемус ".

При нужда, според от метеорологичните условия и интензивността на трафика, придвижването на моторни транспортни средства (МПС) над 12 т ще се пренасочва и от пътен възел " Правец " (при 52-ри км) по пътя Ботевград - Ябланица и ще се връща още веднъж на автомагистралата при пътен възел " Осиковска Лакавица " (при 60-ти км). Временното ограничаване в придвижването е за усъвършенстване на трафика по автомагистрала " Хемус " в региона на тунелите " Топли дол " и " Правешки ханове " преди идните почивни дни, когато доста хора потеглят на път, обясниха от АПИ.

На 3 декември (неделя) от 14:00 до 20:00 часа ще бъде лимитирано придвижването на тежкотоварните коли над 12 тона от 60-ти до 52-ри км на Автомагистрала " Хемус " в посока София. Тежкотоварният трафик ще се пренасочва по обходен маршрут от пътен възел " Осиковска Лакавица " (при 60-ти км) по пътя Ботевград – Ябланица и ще се връща на автомагистралата по пътен възел " Правец " (при 52-ри км). При нужда, според от метеорологичните условия и интензивността на трафика, придвижването на МПС над 12 тона ще се пренасочва и от пътен възел " Ботевград " (при 47-ми км) по път II-17 и по пътя София – Ботевград до пътна връзка " Витинска река " (при 30-ти км) на Автомагистрала " Хемус ".

От пътната организация молят водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване и напътствията на чиновниците на " Пътна полиция ", да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР