От 7 юли до 24 септември Lidl България, с подкрепата

...
От 7 юли до 24 септември Lidl България, с подкрепата
Коментари Харесай

Безплатните автобуси на Lidl и Столична община тръгват към Витоша

От 7 юли до 24 септември Lidl България, с поддръжката на Столична община, започва още веднъж " Зелена линия Витоша "  с безвъзмездни рейсове до планината.

Проектът се осъществя за осма поредна година, като общият брой превозени пасажери за целия интервал на акцията досега нахвърля 47 000 души, показват от Lidl.   

Безплатните автобусни линии и за пешеходци, и за велосипедисти са разполагаем всеки уикенд и в празничните дни през цялото лято. На спирките са ситуирани табели с разписанието.

„ Зелена линия Витоша “ за пешеходци: От 7 юли до 24 септември 2018 година рейсовете ще транспортират пешеходци всеки уикенд и в почивните празнични дни. Запазва се графикът: потегляне в 8:00 ч. и в 9:00 ч. от стадион „ Васил Левски “ и връщане в противоположната посока в 17:00 ч. и в 18:00 ч. от „ Златни мостове “.

Любителите на планинското колоездене ще могат да употребяват превоза, с цел да се качват в полите на Витоша, както и да доближат до направления с начало от с. Железница.

Първата велолиния потегля от спирка " Зоопарк "  през " Бай Кръстьо "  и стига до хижа " Алеко "  и е изключително желана от одобрени байкъри.

Втората велолиния е с дестинация с. Бистрица и с. Железница и е изключително подобаваща за фамилии с деца на колела, поради по-леките и полегати трасета, които предлага тази част на Витоша. За допълнително  улеснение велоавтобусът ще потегля от метроспирка, като колоездачите ще могат да употребяват свободно метрото за напредване с велосипедите всеки уикенд. Маршрутът на втората велолиния ще започва от НСБАЛ (2542) – спирка на бул. " Г.М.Димитров " над Метростанцията в посока Зоопарка, и ще минава през с. Бистрица до с. Железница.

Двете велолинии ще се движат в интервала 7 юли – 24 септември 2018 година и ще потеглят надлежно в 8:20 ч. и в 10:30 ч. от началните спирки. Велоавтобусите са еднопосочни и са предопределени единствено за хора с колела до запълване потенциала от 26 колела.

Повече информация за " Зелена линия Витоша "  може да намерите тук. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР