От 7-и април до края на годината в София се

...
От 7-и април до края на годината в София се
Коментари Харесай

София пуска нощен транспорт от 7-и април

От 7-и април до края на годината в София се вкарва нощен градски превоз. 14 рейса ще пътуват в период 40 минути по четири маршрута – от жк " Люлин " до " Младост ", от жк " Обеля " до Студентски град, от жк " Овча купел " до жк " Левски " и от жк " Дружба " 2 – жк " Гоце Делчев ".

Билети ще се купуват от кондуктор и ще са на цена 2 лв. за всички линии на градския превоз, за безкрайно пътешестване. Ако няма хора, рейсовете няма да стопират на спирките, осведоми заместник-кметът по превоз Евгени Крусев.

" Направили сме всичко допустимо транспортните средства да са от най-удобните. Те ще са напълно нископодови, климатизирани, с цел да бъде услугата на положително равнище. В рамките на тези 18 млн. лева, които се дават допълнително за градския превоз, са разчетени както повече транспортни средства през дни, по този начин и надлежно е разчетена услугата нощен превоз, според резултатите, които дава да се реши за това до каква степен тя е ефикасна ", съобщи Крусев пред БНР.

За сигурността на пасажерите транспортните средства ще бъдат инсталирани камери за видеонаблюдение. 900 000 лв. ще коства на Общината обезпечаването на нощен градски превоз.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР