От 7 години алармирам, че Българската банка за развитие дава

...
От 7 години алармирам, че Българската банка за развитие дава
Коментари Харесай

Проф. Христов: ББР дава кредити на свои хора с ниска лихва

От 7 години сигнализирам, че Българската банка за развиване дава заеми на „ свои хора”, супер богати олигарси, с 3% рента. Тази банка е направена за дребния и междинен бизнес, а големи компании са получавали заеми с ниска лихва”, съобщи проф. Минчо Христов от " Движение на непартийните претенденти " в ефира на „ Здравей, България”.

Относно абсурда с подслушването на политици, той счита, че най-важно е да се потвърди дали тези изказвания са правилни. Проф. Христов е на мнение, че служебното държавно управление се бави с отговора.

От „ Движението на непартийните кандидати” ще желаят унищожаване на хидрогенираните мазнини. Според проф. Христов те са причина номер 1 за инфаркти и инсулти. Той уточни и какви са другите точки в програмата на лявата коалиция.

„ За нас да имаме лидер на листа е нещо второстепенно. Важното е каква политика, потребна за хората, може да се организира. Най-важното, с което започваме програмата, е фрапантното нарастване на пенсиите посредством незабавното им преизчисляване и увеличение на коефициента за прослужено време на 1,5 ", уточни проф. Христов.

Сред другите точки в програмата им е нарастване на заплатите посредством въвеждането на необлагаем най-малко и прогресивно подоходно облагане. Планира се анулация на статута на търговски сдружения на лечебните заведения, унищожаване на доплащането в лечебните заведения, Данък добавена стойност върху медикаментите и таксата за посещаване при доктор.

„ По тази стратегия стигнахме до заключението, че с Българска социалистическа партия съвсем нямаме разлики. Докато не бъде потвърдено, че 5G системата е безвредна, ще сме срещу. Аз знам за нездравословните електромагнитни предавания. Не е потвърдено, че е безвредна, а доста учени настояват, че е нездравословна. Има експерти, които би трябвало да го потвърдят. Аз ще се изправя против бедността и мизерията, в която тънат българските жители. С Нинова не сме говорили за 5G, говорихме за пенсии, приходи, проверка на приватизационните действия. Това са значимите неща”, изясни проф. Христов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР