От 7.30 ч. до 12.00 ч. се ограничава движението по

...
От 7.30 ч. до 12.00 ч. се ограничава движението по
Коментари Харесай

Ограничават движението на пътен възел „Пловдив Изток“

От 7.30 ч. до 12.00 ч. се лимитира придвижването по пътната връзка София-Пловдив на пътен възел „ Пловдив Изток “ при 133-ти км на Автомагистрала „ Тракия “ в региона на Войводиново заради осъществяване на настоящи ремонтни действия. Няма да се стопира придвижването по главното трасе на автомагистралата.

Обходният маршрут на пътната връзка е през Пловдив по пътен възел „ Север “ при км 126 и през с. Войводиново.

От 7.30 ч. до 19.00 ч. се лимитира придвижването и по пътната връзка Раковски-Бургас. Обходният маршрут за пътуващите от Раковски в посока Бургас е през Пловдив по път I-8 Пловдив-Свиленград, по път II-66 Поповица-Плодовитово и от пътен възел „ Плодовитово “ при км 165 назад на Автомагистрала „ Тракия “, оповестиха от АПИ.

В събота – 27 юли от 7.30 ч. до 19.00 ч. ще се ограничи придвижването по пътната връзка Бургас - Раковски. Обходният маршрут за Раковски е от пътен възел „ Белозем “ при км 150 на Автомагистрала „ Тракия “ по път Шишманци - Раковски.

През април т.г. бяха ремонтирани общо 5 бр. пътни връзки на пътен възел „ Пловдив Изток “. На оборудването поетапно ще се ремонтират и останалите 3 пътни връзки /София-Пловдив, Бургас-Раковски и Раковски-Бургас/.

Необходимо е водачите да карат деликатно, със съобразена скорост и да съблюдават пътната сигнализация.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР