От 60 млн.лв. бюджет на Министерство на младежта и спорта

...
От 60 млн.лв. бюджет на Министерство на младежта и спорта
Коментари Харесай

Министърът на спорта иска наследникът му да провери къде е половината бюджет

От 60 млн.лв. бюджет на Министерство на младежта и спорта 30 млн.лв. са под въпрос къде са отишли - това съобщи през днешния ден в Министерски съвет министърът в кабинета на Стефан Янев - Андрей Кузманов.

Той разяснява, че се надява наследникът му във ведомството да следи неговата линия за средствата . " Надявам се да е по-компетентен от мен, мен ме оповестиха за незапознат, като предадох договорите за физкултурните салони обаче, станах способен. Има там написано, който желае да открие, има и други неща. Има много други неща , които ще разберете след известно време , само че нямаме време ние служебното държавно управление ", сподели той.
 Сметната палата влиза в ММС Обновена
Сметната палата влиза в ММС

Вече е импортирана в Министерски съвет Стратегията за младежта 2020-2030 година

Той разясни за договорите за физкултурните салони , предадени на Национална агенция за приходите, че са за 30 млн.лв. - 25 млн.лв. за поръчки и още 5 млн.лв. по стратегиите . " За реорганизация на физкултурните салони, са изплатени предплатено сред 23 и 29 декември за нова година, 100%, в същия ден на сключване на контракта има подписан анекс към контракта вместо банкови гаранции - те са застраховани ", разясни Кузманов.

Министър Кузманов цитира и обяснението на служителя, който ги е направил: " Да не ги върнем на страната. "

Андрей Кузманов уточни и че всички сдружения са основани в последния миг, обединили са се няколко компании, които се явяват дружно и печелят поръчката. Кузманов заяви, че физкултурните салони не са стартирани , по случая е пусната инспекция , дадени са на Национална агенция за приходите и способените органи.

Министърът отхвърли да разяснява какво ще е българското показване на Олимпиадата, защото е " религиозен ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР