От 60 милиона лева бюджет на Министерството на младежта и

...
От 60 милиона лева бюджет на Министерството на младежта и
Коментари Харесай

Спортният министър: Не е ясно къде е половината от бюджета ни

От 60 милиона лв. бюджет на Министерството на младежта и спорта под въпрос къде са отишли са 30 милиона лв., сподели пред публицисти в Министерски съвет през днешния ден служебният министър на младежта и спорта Андрей Кузманов, представен от Българска телеграфна агенция.

От тези пари 25 милиона лв. са за публични поръчки за поправки реорганизация на физкултурни салони. Тези пари за изплатени предплатено в края на декември предходната година, парите са предени и в договорите за осъществяване от компаниите вместо банкови гаранции са дадени застрахователни контракти.

" Извинението на този, който е дал парите е - да не ги върнем на страната. Значи да ги дадем парите на тези сдружения, които са основани в последния миг ", сподели министърът. Той добави, че съгласно него работата по тези физкултурни салона не е почнала.

Министерството е почнало инспекция по тези контракти, дадени са и на Националната организация за приходите, добави той. Не е въображаемо за спорта, въображаемо е за други работи, сподели министърът.

Надявам се идващия министър на спорта да продължи нашата политика, сподели Андрей Кузманов. Има документи, които всеки идващ министър може да види, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР