“От 6-ти до 19-ти февруари се провежда специализирана операция на

...
“От 6-ти до 19-ти февруари се провежда специализирана операция на
Коментари Харесай

Пътна полиция с акция срещу неправилно пресичащи пешеходци

“От 6-ти до 19-ти февруари се организира профилирана интервенция на територията на Следствен отдел към окръжна прокуратура за обезпечаване на сигурността и ограничение на пътнотранспортните катастрофи, свързани с пешеходци ”. Това съобщи контрольор Ангел Величков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Осъществява се надзор на ненадейно нахлуване на пешеходци на пътното платно, погрешно секване, а водачите ще бъдат проверявани дали са неправоспособни, дали са използвали алкохол, дали са обезопасени пасажерите в автомобила с нужните колани ”, посочи инспекторът.

“До този миг 95 са нарушаванията на пешеходци, 27 нарушавания на водачи, които не позволяват пешеходци да пресичат, като от началото на годината нарушаванията са 163 на пешеходци и 66 на водачи ”, разяснява още той, след което добави, че от началото на годината няма починали. “Най-честите нарушавания на пешеходци са, че пресичат където си изискат, както и че навлизат ненадейно на пътното платно за придвижване ”, разясни още контрольор Ангел Величков. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР