От 6 март до 31 май ще бъдат въведени временни

...
От 6 март до 31 май ще бъдат въведени временни
Коментари Харесай

Ремонти променят временно разписанията на бързи влакове по линията София - Варна

От 6 март до 31 май ще бъдат въведени краткотрайни промени в организацията на придвижване на всички влакове, които минават в сектора сред гарите Дъбово и Зимница.

Причината за измененията са свързани с осъществявани поправки от Директива за птиците „ Национална компания железопътна инфраструктура “ в посочения сектор за рационализация на железопътното трасе, оповестяват от БДЖ.

През интервала на осъществяваните поправки всички бързи влакове, които пътуват по направленията София-Бургас-София и София-Варна-София по маршрут през гара Сливен, ще се движат по обиколен маршрут през гарите Стара Загора и Ямбол и надлежно с променено разписание.

За обслужване на пасажерите от тези бързи влакове, както и за пасажерите от всички пътнически влакове, които се движат в сектора Дъбово-Сливен-Зимница, ще бъде обезпечен транспорт с рейсове в сектора сред гарите Тулово-Дъбово-Зимница.

Националният железопътен транспортьор приканва своите клиенти да се осведомят в допълнение за разписанието на влаковете директно преди своето пътешестване, защото заради променената организация на придвижване ще бъдат въведени промени в разписанията на доста влакове.

Клиентите на БДЖ могат да се осведомят за настоящото разписаниe на влаковете от електронния справочник на формалната страница на сдружението (www.bdz.bg), от чиновниците на билетните каси и гишетата „ Информация ”, както и на националния информативен телефон 02/931 11 11.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР