От 6 до 10 август 2019 г. по традиция Банско

...
От 6 до 10 август 2019 г. по традиция Банско
Коментари Харесай

Fibank е генерален спонсор на Международния джаз фестивал в Банско за 17-а поредна година

От 6 до 10 август 2019 година по традиция Банско ще се трансформира в джаз столицата на Югоизточна Европа. По традиция Първа капиталова банка обезпечава свободен вход за всички на концертите, които ще се проведят на площад „ Никола Вапцаров “ в града.

За поредна година феновете на стойностната музика ще могат да се насладят в Банско на осъществяванията на имена от международната сцена. Най-голямото лятно музикално събитие в страната ще уважат Масео Паркър, Рей Джелато, Малина Мой, Джамал Томас бенд, Тони Момрел с Ванеса Хейнс и доста други.

Сред родните звезди, които ще забавляват гостите на фестивала, са неотразимите Васил Петров и Камелия Тодорова, Лина Никол, Spectrum, Mike Sax & X-Key.
Бразилският перкусионист Клаудио Крон ще организира уъркшоп с достоверни принадлежности особено за гостите на Джаз Фест Банско. Участниците ще се впуснат в едно извънредно занимателно афро-бразилско ритмично премеждие, наподобяващо карнавала в Рио де Жанейро.

На 10-и август 2019 година Fibank провежда обичайната стилна вечеря с гурме специалитети за свои дългогодишни клиенти, сътрудници и другари, която ще се състои в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско.

Специално за гостите на банката онлайн ще се изявят Орлин Горанов и Акага, а шоуто ще продължи на площад „ Никола Вапцаров “ с осъществявания на Тони Момрел и Ванеса Хейнс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР