От 6 август до 9 септември Венера ще се движи

...
От 6 август до 9 септември Венера ще се движи
Коментари Харесай

Венера е във Везни! Вижте как ще ви повлияе планетата на любовта

От 6 август до 9 септември Венера ще се движи във Везни. Тъй като планетата ръководи този знак, тематиките за партньорствата и хубост ще се засилят. Заедно с това ще се усъвършенства и хармонията в връзките сред двата пола.

Физическата хубост на противоположния пол ще е от огромно значение при основаване на нови връзки. Ще се привличаме от изящните творби на изкуството и ще се любуваме на всичко красиво.

Докато Венера се придвижва в територията на Везни, ще сме заредени с повече предпочитание на поетичност и деликатност. Престъпването на положителните обноски няма да се приема добре.

Положението на планетата предизвика и към сдържаност в възприятията. Забравете за прекомерно агресивното държание, а се постарайте да наблегнете своята страст и хубост.

Любовта ще излезе на напред във времето и желанието да обичаме и да бъдем обичани ще се трансформира в цел номер едно. Не бива обаче да развиваме прекомерно мощна взаимозависимост към връзката си, тъй като това ще засенчи нашата характерност.

В идващите седмици другарските диалози лице в лице също ще са поощрени. Може по-често да се виждате с обичаните си хора, тъй като елементарно ще намирате общ език.

 Везни

Организирайте приятна атмосфера към себе си, приготвяйте си вечеря на свещи, слушайте хубава музика, само че внимавайте да не се отдадете единствено на мързелуване и да забравите за сериозните си задължения.

Бъдете по-дружелюбни, в случай че желаете да извършите положително усещане на близките и се старайте да се преценявате с хората към себе си, като вършиме взаимни отстъпки и изслушвате мнението им.

Тъй като Венера ръководи и материалната сигурност, до момента в който се намира във Везни, ще може по-лесно да печелим пари. Хората, родени с това състояние на планетата, са привлечени от правото, изкуството и филантропичните специалности.

Транзитът на планетата ще се усети най-силно от представителите на зодия Везни и асцендент Везни. За да разберете в коя сфера ще усещате свързване, обич и хубост, погледнете наталната си карта и вижте кой дом се ръководи от Везните.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР