От 550 влака препълнени са били 17, като само в

...
От 550 влака препълнени са били 17, като само в
Коментари Харесай

Пътуването С Влак По Празниците Вече Съвсем Няма Да Е Толкова Просто! Огромни Промени В Бдж, Вече, За Да Получим Билетче, Ще Трябва Да

От 550 влака претъпкани са били 17, като единствено в 10 е имало проблеми и то единствено в една част от секторите, уточни той.

По думите му, БДЖ е било ненадейно от напора на пасажери в някои сектори, по тази причина не са планували по-големи сформира.

Продажбата на билети с авансово непокътнато място за Гергьовден стартира на 23 април, дружно с разяснителна акция, разкри Владимиров. Резервацията би трябвало да се направи авансово на място. Разработва се билетоиздаващата система и сега се внедрява по много гари, когато бъде приключена, всичко ще може да се прави онлайн.

За запалилия се трен на гара Коньово Владимиров сподели, че " съгласно вътрешната инспекция на БДЖ вагонът е изправен, минал е през всички нужни прегледи и ремонт, включително обзор на инсталацията, спазени са всички правила, тъй че нашите експерти изключват техническа щета и считат, че има външна интервенция. Това може да е небрежност или съзнателно деяние ", посочи той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР