От 50 000 долара се нуждае семейството на Таня Сурчева,

...
От 50 000 долара се нуждае семейството на Таня Сурчева,
Коментари Харесай

Болно дете от Бургас се нуждае от спешна помощ

От 50 000 $ се нуждае фамилията на Таня Сурчева, с цел да може момиченцето да живее. Сега тя е с родителите си в болница в Пекин, където предстоят нови проучвания, процедури и лекуване със западна и обичайната китайска медицина. Разходите за престоя и лекуването на детето надвишават сумата , събрана преди повече от две години.
Тъжната история на Тани стартира през 2016 година, когато момичето получава тежката диагноза „ герминативно-клетъчен израстък със недоброкачествен темперамент “ и потегля по пътя на битката за живот.
След дейна благотворителна акция, Тани и фамилията ѝ отпътуват за Германия, където детето претърпява интервенция за премахване на тумора в мозъка. За страдание, до този миг, никой не дава огромни очаквания, а положението на детето даже се утежнява.
За да може Таня да продължи по пътя към сполучливото лекуване на тази подла болест, фамилията още веднъж има потребност от финансова помощ. Сумата, която би трябвало да се събере незабавно е 50 000 $. Всеки може да подадете ръка посредством паричен превод по дарителска сметка:
IBAN: BG64UBBS80021044894940
ОББ КЛОН СИМЕОН ВЕЛИКИ - БУРГАС
ТАНЯ ДИМИТРОВА СУРЧЕВА


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР