От 5-ти до 7-ми март, на щанда на Министерството на

...
От 5-ти до 7-ми март, на щанда на Министерството на
Коментари Харесай

Община Банско остави трайни следи с блестящо представяне на три международни изложения през март

От 5-ти до 7-ми март, на щанда на Министерството на туризма, Община Банско дружно с представители на туристическия бизнес, взеха присъединяване на едно от най-големите и значими събития в туристическия календар - Международното туристическо ревю ITB Berlin 2024. ITB Berlin e водещо международно туристическо ревю за туризъм с дълготраен опит, коeто сполучливо наблюдава трендовете и развиването в промишлеността. Важен акцент на ревюто бяха B2B срещи с евентуални сътрудници – туроператори, туристически платформи и публицисти от туристически издания, които да включат Банско, като дестинация за целогодишен туризъм. Изложението е измежду най-важните платформи, където се срещат представители на промишлеността, с цел да споделят нови хрумвания, да подписват партньорства и да показват най-новите туристически дестинации и услуги.
На 13, 14 и 15 март 2024 година, се организира 40-тото издание на туристическото ревю " Ваканция & СПА ". Щандът на Община Банско беше един от центровете на внимание. Представителите на Банско предложиха на всички участници опция да разширят своите контакти, да открият нови бизнес партньорства и да открият нови благоприятни условия за отмора. В първия ден, като част от програмата на ревюто, Задругата на банските механджии „ Уникално Банско “ показаха своите кулинарни обичаи, което добави атмосферата на събитието с аромати и усети от обичайната банска кухня, под музикалния акомпанимент на фолклорна група „ Бански старчета “.
През интервала от 14 до 17 март 2024 година, представители на туристическия бизнес от Банско, взаимно с Общината, участваха и на интернационалното туристическо ревю Ferien във Виена, Австрия и сполучливо показаха района като целогодишна туристическа дестинация. Ferien-Messe Wien е най-голямото туристическо ревю в Австрия, което всяка година притегля представители на туристическия отрасъл от целия свят. На щанда на Банско посетителите имаха опция да открият благосъстоянието на района като туристическа дестинация. Участието на Банско в Ferien-Messe Wien 2024 година е основен детайл от тактиката за привличане на нови туристи и вложители в района. Съюза на туристическия бизнес взе участие с презентация, която показа Банско като целогодишен курорт с обстойно многообразие от действия през зимните и летните месеци.
С присъединяване си на трите туристически изложби, Банско съумя да показа своите културни и естествени благосъстояния пред интернационалната аудитория и да способства за одобряването на града като значим туристически център, както и увеличение на интереса към него от страна на евентуалните гости от целия свят.
В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР