От 5 септември до 22 октомври планетата на действието, амбициите

...
От 5 септември до 22 октомври планетата на действието, амбициите
Коментари Харесай

Марс влиза в Дева! Чуйте съветите на планетата на действието

От 5 септември до 22 октомври планетата на действието, упоритостите и споровете Марс ще се движи в територията на зодия Дева. Понеже знакът е интелектуален, това ще укроти първичния характер на Червената планета.

Докато Марс е в земния знак, силата ни ще се насочи към по-рутинна и прецизна работа. Сега ще отдаваме заслуженото внимание на дребните елементи, с цел да се уверим, че изпълняваме дилемите си освен в период, само че и качествено.

До 22 октомври е допустимо да имаме по-критичен и удобен метод във връзка с дейностите ни, а не да не сме толкоз спонтанни. По-обраното държание ще ни разреши и да работим с повече неизменност.

Следващите седмици не са подобаващи за пускане на нови планове, само че може да се концентрирате върху това, което сте почнали, и да го усъвършенствате, до момента в който не се приближи до най-идеалната си допустима форма.

Не подценявайте благоприятни условия за повишение на професионалната си подготовка или възможностите да надградите умения, които може да употребявате в практиката си.

 Зодия Дева

Движението на Марс в Дева подготвя и към воденето на по-здравословен метод на живот. Сега е най-подходящото време да се откажете от нездравословните привички и да изградите здравословен режим, към който да се придържате.

Постарайте се също през идващите няколко седмици дейностите ви да са в интерес на хората, тъй като, в случай че се фокусирате само върху свето персонално благоденствие, ще страдате.

Каквито хрумвания и проекти да имате, пробвайте се от тяхното осъществяване да имат изгода и други хора, като на колкото повече хора помогнете, толкоз по-удовлетворени ще бъдете.

Използвайте мозъка и аналитичността си, с цел да вършиме анализ на действителността и да забелязвате дребните детайлности. Постарайте се да създадете ред към себе си, даже и това да означа за известно време да сте по-стегнати.

Понеже Марс ръководи и половата сила в астрологията, до момента в който се намира в Дева, е евентуално да ни притеглят интелигентни, практични и прецизни хора, които работят старателно и дисциплинирано.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР