От 5 до 7 април Гълъбово ще бъде домакин на

...
От 5 до 7 април Гълъбово ще бъде домакин на
Коментари Харесай

20-ият турнира по борба „Злати Динев Ройдев“ обещава вълнуващи схватки в Гълъбово

От 5 до 7 април Гълъбово ще бъде хазаин на юбилейното 20-то издание на влиятелния шампионат по свободна битка за момчета „ Злати Динев Ройдев “. Събитието ще се организира в зала „ Енергетик “.

Турнирът ще стартира на 5 април с техническа конференция и чоп за всички категории от 17:00 часа. На 6 април ще стартира с мерене на състезателите сред 08:00 и 08:30 часа, последвано от елиминационни борби от 10:00 часа и полуфиналите, които са планувани за 16:00 часа.

Заключителният ден, 7 април, още веднъж ще започва с мерене на състезателите в същия времеви слот, а репешажите, финалите и церемонията по награждаването ще се проведат от 10:00 часа нататък.

За участници и заинтригувани, уредниците дават спомагателна информация и поддръжка за събитието. За повече детайлности, може да се свържете с Ганчо Стефанов на телефони: 0885 331 594 и 0898 470 134 .

Турнирът „ Злати Динев Ройдев “ се утвърди като едно от най-важните събития в календара на българската свободна битка, като притегля млади гении от цялата страна. Двадесетото издание акцентира значимостта и традицията на шампионата, като дава опция за развиване и проява на уменията на младите борци.

Защо да запишем детето си на битка: Пълноценно развиване отвън учебно заведение


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР