От 5 до 30 октомври 2017 г. животновъдите, които са

...
От 5 до 30 октомври 2017 г. животновъдите, които са
Коментари Харесай

Започва доказването на реализацията на мляко от фермери, кандидатствали за субсидии

От 5 до 30 октомври 2017 година животновъдите, които са кандидатствали по схемите за директни заплащания по тазгодишната акция, ще би трябвало да потвърдят реализацията на млякото и млечните артикули, които са произвели, както и систематизиране на новородените телета. Документи се подават в регионалните дирекции на Държавен фонд " Земеделие” (ДФЗ), оповестиха от ведомството.

Това е належащо условие за използването на схемите за обвързано подкрепяне за млечни крави, за млечни крави под селекционен надзор, за овце-майки и/или кози-майки под селекционен надзор, за биволи. Разпределянето на новородени телета се изисква за схемите за обвързано подкрепяне за месодайни крави и/или юници и за месодайни крави под селекционен надзор.

Необходимо е заявителите да дават и заверени копия на описаните документи за реализация на продукцията.

От ДФЗ напомнят, че на уеб страницата му е оповестен наличен за евакуиране и попълване пример на електронен списък на документи, доказващи реализация на създадена продукция от мляко и/или млечни артикули за интервала от 1 октомври 2016 година до 30 септември 2017 година по посочените схеми.

Към приложените файлове е направена и подробна директива за тяхното попълване.

Попълненият списък по пример се подава на книжен и електронен притежател.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР