От 5 до 20 март в съвместа акция на Агенция

...
От 5 до 20 март в съвместа акция на Агенция
Коментари Харесай

Само за 2 седмици: Митничари задържаха 442 кг наркотици

От 5 до 20 март в съвместа акция на Агенция „ Митници “ и Службата „ Митници и гранична отбрана “ на Съединени американски щати са предотвратени 11 случая на трафик на наркотични субстанции. Количеството отбелязва растеж с 45% по отношение на арестуваните опиати през същия интервал на предходната година. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Митници “

Митничарите ни и чиновници от „ Митници и гранична отбрана “ на Съединени американски щати работят по план за обмяна на опит в региона на митническия и граничния надзор, финансиран от държавното управление на Съединени американски щати. В този интервал беше осъществена и административна промяна , която централизира оперативното ръководство на отделите „ Борба с наркотрафика “.

В рамките на плана се планува да бъдат извършени и поредност образования на български митнически чиновници , в това число и работно посещаване на Граничен контролно-пропусквателен пункт в Съединени американски щати. Мярката ще докара до по-добра съгласуваност, фокусирани старания и интензивен разбор на риска, както и ще сложи приоритет върху развиването на тактиката за битка с наркотрафика.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР