От 5 до 15 години затвор може да получи задържаният

...
От 5 до 15 години затвор може да получи задържаният
Коментари Харесай

Мъжът, който рани с бомбичка полицайка може да получи от 5 до 15 години затвор

От 5 до 15 години затвор може да получи арестуваният почитател на " Левски ", който рани жена служител на реда по време на дербито с ЦСКА.

" Мъжът се е явил с юрист в полицията, откакто с него е имало предварителна връзка. Направи цялостни признания. Първото,което сподели, когато пристигна при нас беше, че съжалява ", заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Ивайло Иванов.

" Мъжът е арестуван за 72 часа, като мярката изтича в понеделник. Прокурорът ще желае налагане на непрекъсната мярка " задържане под стража ", заяви на брифинг в Съдебната палата градският прокурор Емилия Русинова.

" Повдигнато му е обвиняване за нанасяне на тежка телесна щета по хулигански подбуди. Наказанието за това закононарушение е от 5 до 15 години ", съобщи Русинова, представена от " Фокус ".

Самоличността на обвинения е открита още в петък следобяд, въпреки че се е опитвал да се укрие.

В отговор на въпрос дали е избавено окото на ранената служителка на жандармерията Гергана Зашева, шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов сподели, че следва още една интервенция, а по думите на лекарите след три до шест месеца ще се откри тъкмо положението на зрението й.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР