От 4-ти февруари в училище се връщат VII, VIII и

...
От 4-ти февруари в училище се връщат VII, VIII и
Коментари Харесай

Отварят фитнесите и учениците се връщат в клас от 4-ти февруари?

От 4-ти февруари в учебно заведение се връщат VII, VIII и XII клас , удостовери здравният министър Костадин Ангелов, написа dnes.bg. Това са 37,5% от учениците. Междувременно, изданието оповестява, че министър председателят е оповестил, че ще стартират да действат и фитнес залите. " Ако нещо може да се постави на везната със здравето, това са образованието, културата и образованията ", добави министър-председателят.
По думите на министър Ангелов, ограниченията у нас няма да се трансформират поради новия вариант. Те ще се разхлабват последователно по браншове - опазване на здравето, обучение, просвета и спорт. 14 дни обстановката ще се следи, с цел да се предприеме идната крачка.  Колкото до ограниченията, свързани с бизнеса, от на следващия ден (25.01.21 г.) стартира изплащането на помощта за оборотен капитал посредством Националната организация за приходите (НАП). " 116 000 000 лв. потеглят към бизнеса и до броени дни ще стигнат, ще докоснем над 8 100 компании по тази бърза мярка ", съобщи министърът на стопанската система Лъчезар Борисов. 3 300 микрокомпании ще получат 26 000 000 лв.. За междинните компании са отделени 233 000 000 лв., по думите на Лъчезар Борисов.
 Кога ще отворят фитнеси, молове и заведения за хранене? Кога ще отворят фитнеси, молове и заведения за хранене?
Днес, 21.01.21 година ще стане ясно решението на здравните управляващи за противоепидемичните ограничения, които ще продължат да бъдат в действие в страна...
Премиерът Бойко Борисов добави, че се подкрепят и десетки хиляди физически лица.  " Фитнесите сигурно ще ги отворим, тъй като това със щаба сме го договорили, с заведенията за хранене да забележим какво може да се направи. Разбира се, че ни е значимо и тези хора, които работят там и тези, които пък заради една или друга причина не са се записали преди време, с цел да избегнат или да заплащат по-малко налози, в този момент по-малко можем да ги подпомогнем. Така, че и те са ни толкоз благи, само че на везната слагаме преди всичко здравето ", добави министър-председателят. Решение за заведенията за хранене под напън няма да бъде взето , добави на собствен ред здравният министър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР