От 4 седмици сме в България, живеем и в Килифарево,

...
От 4 седмици сме в България, живеем и в Килифарево,
Коментари Харесай

Страховит Бандит Си Извади Оная Работа Пред Бургаските Полицаи И Започна Да Го Прави!

„ От 4 седмици сме в България, живеем и в Килифарево, и в Бургас. В Бургас сме отседнали в хостел А16, намиращ се в центъра на града. Познавам Оуен от доста години и засвидетелствам, че това е той ”, сподели Лонда. Самият 41-годишен мъж изясни, че през 2016 година е бил задържан във Англия, само че нямал повдигнато обвиняване и е бил пуснат на независимост. „ Тук разбрах, че ме издирвали от Англия и че имам 3 заповеди за арест поради скрит план за обир ”, сподели Оуен пред правосъдния състав и изясни, че преди време бил наел миниван, който дал на други хора и едвам след това схванал, че с него е било осъществено закононарушение. Става дума за миниванът, с който е бил осъществен големият обир на автосервиз в Лийдс.

По данни от правосъдната зала през днешния ден, при започване на февруари т.г. Оуен е бил арестуван от полицейски чиновници във Велико Търново за 24 часа поради шофиране в нетрезво положение. По негови думи, по време на престоя му в ареста, той изискал да отиде до тоалетна, само че униформените му отказали.

Затова демонстративно си извадил половия орган и направил опит да уринира пред тях. Агличанинът даже нарекъл полицейските чиновници фашисти, тъй като отказали да го пуснат до тоалетната. Всичко това той с гадност разказваше в залата и очакваше снизхождението на съда.

Улолкот бе арестуван от полицията в Бургас преди два дни в региона на Руската гимназия, защото е бил разгласен за търсене по искане на службите във Англия, където е упрекнат във въоръжен обир на автосервиз в град Лийдс, цената на отмъкнатите авточасти е на 140 000 английски паунда. За сходни размери на кражбата във Англия може да получи и пожизнен затвор.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР