От 4 години на 6 месеца да бъде намален срокът,

...
От 4 години на 6 месеца да бъде намален срокът,
Коментари Харесай

Възраждане: Бивши топ политици да се возят на НСО-коли само 6 месеца

От 4 години на 6 месеца да бъде понижен срокът, в който лица, които са заемали високи държавни длъжности, могат да употребяват профилиран превоз на НСО след края на мандата им. 

Това плануват промени в Закона за националната сигурност, импортирани от " Възраждане ". Сред ползващите се от това право са някогашните ръководители на Народно събрание и министър председатели. 

Цвета Рангелова изясни претекстовете:

" Няма съображение за това. Считаме това състояние на закона за непотребен разход за данъкоплатците, защото безусловното прилагане на сили от Националната работа за защита, надлежно касаещо и превоз, което са и транспортни разноски за горива, човешки запаси, са изцяло неоправдани във разновидността, който съществува към днешна дата. Следва и считаме, че до сегашния миг не са известни в историята каквито и да било случаи, които да постановат използването на този голям запас, този голям разход за данъкоплатците, не е имало такива условия като се изключи няколко, които са известни и на вас.

Имало е обстановки, в които избрани политици сами са създавали и пускали сигнали против себе си, с цел да могат да се възползват и да обезпечават за себе си един много разхитителен и първокласен метод на живот. За 2020-а година бяха правени изследвания, които медиите оповестиха, че за миналата, за 2019-та година потреблението на подобен превоз в километри се равнявало на 62 пъти обиколката на Земята по Екватора. Сами преценете за какви разноски става дума, за каква нужда от използването на подобен превоз. Ето за какво ние считаме, че предлагането ни следва да откри поддръжка в народните представители ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР