От 4 до 11 август в джаз столицата на Източна

...
От 4 до 11 август в джаз столицата на Източна
Коментари Харесай

Fibank отново е генерален спонсор на Международния джаз фестивал в Банско

От 4 до 11 август в джаз столицата на Източна Европа – Банско, ще се организира най-голямото лятно музикално събитие в България, отдадено на джаз музиката: 21-вия Международен Джаз Фестивал.

Благодарение на поддръжката на Първа капиталова банка концертите на площад „ Никола Вапцаров “ в град Банско още веднъж ще бъдат със свободен вход. По този метод всички присъстващи ще могат да се насладят гратис на осъществяванията на едни от най-талантливите джаз музиканти от целия свят.

Част от звездите на сцената в Банско тази година ще бъдат: Васил Петров и Ангел Заберски бенд, Камелия Тодорова и музиканта Станислав Арабаджиев, Петя Буюклиева и Биг Бенд Благоевград, Рут Колева, Лиса Симон, джаз-поп групата „ Мат Бианко “, както и още доста други известни реализатори.

На 10-и август 2018 година Fibank провежда обичаен моден коктейл с гурме специалитети за свои дългогодишни клиенти, сътрудници и другари, който ще се състои в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Специално за гостите на банката онлайн ще свирят английската група Дейвид Дауер Трио, като на събитието Първа капиталова банка е подготвила и още куп приятни изненади за своите посетители и другари.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР