От 4 август започват записванията за участие в едно от

...
От 4 август започват записванията за участие в едно от
Коментари Харесай

Михаил Билалов очаква новите участници в телевизионния хит „Стани богат“

От 4 август стартират записванията за присъединяване в едно от най-емблематичните и дълголетни телевизионни формати в света – играта " Стани богат ". Всички искащи да бъдат част от към този момент 20 годишната история на шоуто у нас могат да го създадат на уеб страницата. Предаването, което е знак и непокътната територия за към този момент добити и нови познания, ще означи юбилея си с нови детайли, които ще дадат спомагателна стойност и друго, модерно лице на световноизвестната телевизионна игра.

" Стани богат е предаване, с което израснаха няколко генерации българи. За мен е голяма привилегия да бъда част от шоуто и дружно със стотиците му хиляди почитатели да отпразнуваме 20-годишннината му в България в ефира на bTV. Затова поканвам всички фенове, почитатели и другари - запишете се за присъединяване в шоуто. Нека дружно отбележим този празник на Стани богат както прилича – да се забавляваме със познания и разсъдък ", споделя водещият Михаил Билалов.

През годините " Стани богат " се развива непрекъснато и през днешния ден е знак на качествено ТВ наличие и обезпечено развлечение посредством шерване на познание. Изненади в регламента, разнообразие от страсти, динамична игра на знания и осведоменост, трагични обстановки и прелестно време за цялото семейство, в което всеки може да научи нещо ново, ще бъдат част от шоуто през новия ефирен сезон в ефира на bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР