От ''Локхийд Мартин'' излязоха с коментар по повод одобрението на

...
От ''Локхийд Мартин'' излязоха с коментар по повод одобрението на
Коментари Харесай

Локхийд Мартин``: Ф-16 е най-доброто за българските Военновъздушни сили

От ''Локхийд Мартин'' излязоха с коментар във връзка утвърждението на Конгреса на Съединени американски щати България да получи опция за закупуване на повсеместен пакет за 8 многоцелеви изтребителя Ф-16 Блок 70.

Публикуваме изказването на компанията без редакторска интервенция:

,,Преговорите за подписване на контракт сред държавните управления на България и Съединени американски щати не престават и ние сме уверени, че Ф-16 Блок 70 е най-хубавата композиция от оперативни качества, най-ниски разноски за експлоатационния цикъл и цялостни разноски за програмата, която ще отговори на условията на българските военновъздушни сили в бъдеще.

Процесът по задгранични военни продажби (FMS) е функционалност на политиката на държавното управление на Съединени американски щати, само че е значимо да се посочи, че оценките за разноските, включени в известието на Конгреса, дават оптималната обща цена. Така се дава опция за в допълнение разширение на програмата, без да се изисква наново утвърждение от американския Конгрес. Тази цена обаче не е показателна за крайната стойност на контракта и не би трябвало да се преглежда по този метод. Одобрението на Конгреса е значима стъпка в процеса по задгранични военни продажби. То е належащо изискване преди държавното управление на Съединени американски щати да може да изпрати финалната си оферта до държавното управление на България'', съобщи Джон Нилсън, шеф Комуникации на "Lockheed Martin " за Европа и Израел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР