От 35 лева започват кувертите за заведения във Варна за

...
От 35 лева започват кувертите за заведения във Варна за
Коментари Харесай

Резервациите за 14 февруари във Варна растат въпреки цените

От 35 лв. стартират кувертите за заведения във Варна за 14 февруари и стигат до няколко стотин лв., като в тази сума влиза и нощувка, тематична украса на стая и други бонуси. Това сподели за Moreto.net ръководителят на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите във Варна Павлин Косев.

„ От година на година клиентите търсят все по – разнообразни провокации и ексцентрични прекарвания за празника. Ресторантите и хотелите обособяват ъгъл на влюбените, където да могат да се снимат. В някои хотели се предлага самостоятелна вечеря в стаята, украса с рози, розови листчета и свещи. Включва се стратегия с прочут реализатор “, сподели Косев.

Според хотелиера няма отлив в техния бранш макар инфлацията. Дори счита, че ползата към отбелязване на празника е даже по- огромен по отношение на предходните години. На мнение е, че хората са зажаднели за сходни прекарвания след дългата изолираност и ограничавания. Счита, че високи цени в сферата няма, в случай че има консуматори, които с готовност се възползват от тях. Казва, че самите хотелиери се стремят да се приспособяват към обстановката с инфлацията като оферират разнообразни разновидности на пакети, тъй че да има и по-бюджетни и такива за по-платежоспособни клиенти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР