От 31 март до 3 април, Банско беше домакин на

...
От 31 март до 3 април, Банско беше домакин на
Коментари Харесай

Гранд финал на алпийските дисциплини в Банско

От 31 март до 3 април, Банско беше хазаин на Държавно състезание и Балканска купа „ Пирин “ по ски алпийски дисциплини за мъже и дами, юноши и девойки. Надпреварата на писта „ Томба “ притегли близо 100 състезатели от 16 страни.

В поддръжка на състезателите участваха финалистите от плана на БФСки и ММС „ Научи се да караш ски “, както и потребителите от обществените заведения в Банско. Звездите на българските ски отделиха особено време, с цел да зарадват тези почитатели с внимание и усмивки.

След трагичните борби на чудесно квалифицираното трасе, спечелилите бяха наградени на публична гала, на която очакванията на Ски клуб „ Юлен “ бяха измежду отличените на почетната стълбичка.

Калин Златков е първенец на слалома за Балканската купа и вицешампион от Държавното състезание при мъжете в същата дисциплинираност. Иван Главчев е вицешампион от Държавното състезание на слалом и великански слалом при юноши старша възраст, а Михаил Варакаджиев завоюва вицешампионската купа на гигантския слалом при юноши младша възраст.

На финала, вицепрезидентът на БФСки Георги Бобев изрази признателност към всички участници, треньори и екипи за напъните им в сложния, само че доста сполучлив сезон.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР