От 30 юни до 5 юли ще се проведе 68-то

...
От 30 юни до 5 юли ще се проведе 68-то
Коментари Харесай

Какви ограничения ще има по пътищата заради Колоездачната обиколка на България

От 30 юни до 5 юли ще се организира 68-то издание на Колоездачната обиколка на България. Поради тази причина в дните от 1 до 5 юли се постанова краткотрайна организация на придвижването в избрани сектори от Републиканската пътна мрежа и е допустимо да има краткотрайни усложнения в напредването на останалите участници в придвижването по пътищата.

Точна информация за часовите диапазони и краткотрайните ограничавания по избраните трасета, по които ще се движи колоната, ще бъдат подавани от уредниците и съответните ОДМВР, на чиято територия минава надпреварата.

Обиколката ще стартира на 1 юли минути след 12 часа от центъра на столицата, по-късно колоната ще се насочи по Самоковско шосе до Боровец, а към 14 часа състезателите ще преминат през Костенец, Белово и Пловдив, като финишът се чака да е 17 часа пред Парк-хотел " Санкт Петербург ".

На 2 юли главното трасе е Пловдив-Троян. Стартът се чака да бъде даден към 14 часа от детелината на Автомагистрала " Тракия ". От там състезателите поемат към с. Труд, с. Баня, Карлово, Кърнаре и Троян и завършват към 17 часа в балканския град.

Третият стадий е очакван за 3 юли с главното трасе Троян-Сливен . Той стартира от 12 часа, а маршрутът е Троян-Габрово-прохода Шипка-Казанлък-Мъглиж-Гурково-Сливен. Финалът е към 17 часа пред общината в Сливен.

Четвъртият стадий е на 4 юли със старт към 14.30 часа от центъра на Сливен и колоната ще се насочи към Бургас. Маршрутът, по който ще се движат колоездачите, е през Лозенец-Айтос-Ветрен и Бургас. Финалът се чака към 17.30 пред общината в Морския град.

Последният стадий е на 5 юли с главен маршрут Карнобат-Габрово . Трасето е през Венец-Лозенец-Сливен-Шипка и Габрово. Стартът ще бъде даден към 12 часа, а финалът се чака към 17 ч.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР