От 30 юли по БНТ тръгва корейският сериал Съкровище в

...
От 30 юли по БНТ тръгва корейският сериал Съкровище в
Коментари Харесай

Нова корейска вълна в киното и телевизионните сериали


От 30 юли по Българска национална телевизия потегля корейският сериал " Съкровище в двореца ", който е част от новата корейска вълна в киното и телевизионните сериали.

В изявление за предаването " Хоризонт за вас " Яна Лекарска, която е приключила в компетентност " Режисура " в Южна Корея, изясни какво съставлява тази корейска вълна в киното и какво могат да чакат феновете на сериала " Съкровище в двореца ":

" Така наречената корейска вълна обгръща освен киното, само че и телевизионните сериали и музиката, най-много поп музиката. Това е в действителност феномен, достигнал до всички кътчета на света. Почитатели на корейската просвета има както в цяла Азия, по този начин и в Европа, в Северна Америка, в Южна Америка, Австралия, Нова Зеландия. От понеделник стартира излъчването на сериала " Съкровище в двореца ", който е исторически сериал. Действието се развива през шестнадесети век в Корея, тъй че феновете ще могат да видят едни превъзходни фрагменти от кралските дворци в Корея. Историята споделя за една удивителна жена, която се споделя Чан-гъм. Това е жена, която извървява един, изпълнен с доста инциденти път, с цел да реализира неща, които в онази ера са били немислими за една жена. В тези времена на дамите са били неразрешени ужасно доста неща, в това число и заемането на държавни постове. В сериала има всичко това, което обичаме да гледаме в този вид телевизионни продукции – и обич, и ревнивост, и женска завист, и конспирации, и комедийни моменти. Това, което е по-специфично за този сериал, е, че феновете ще надникнат в корейската кралска кухня ".

Цялото изявление с Яна Лекарска можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР