От 30 октомври Даниел Чипев ще заеме длъжността Главен изпълнителен

...
От 30 октомври Даниел Чипев ще заеме длъжността Главен изпълнителен
Коментари Харесай

Даниел Чипев се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп като Главен изпълнителен продуцент на „Новини и актуални предавания“

От 30 октомври Даниел Чипев ще заеме длъжността Главен изпълнителен продуцент на „ Новини и настоящи излъчвания “ в Нова Броудкастинг Груп. Под управлението на Вяра Анкова, той ще работи за спомагателното одобряване на новинарските излъчвания и утринния блок на малкия екран като главен източник на достоверна информация за дейното население в страната.

„ Даниел Чипев познава чудесно осведомителната среда в България и умее да провежда новините в конкурентно телевизионно наличие, което аудиторията прави оценка. Той се причислява към екипа на Новините на NOVA със своя богат журналистически опит и професионална експертиза и ще способства за повишение на доверието, което феновете на новините и настоящите ни излъчвания към този момент имат “, разяснява Вяра Анкова, Генерален шеф „ Информация “ в Нова Броудкастинг Груп и член на Мениджърския съвет.

Даниел Чипев стартира кариерата си през 1997 година като вътрешнополитически кореспондент в Ефир 2 на Българска национална телевизия. От 2000 година до 2003 година работи в телевизия Ден като политически кореспондент, а от 2003 до 2004 година е в Нова телевизия. След завръщането си в Българска национална телевизия става един от водещите на ранната емисия „ По света и у нас” от 18:00 часа сега на нейното основаване. Впоследствие е водещ и на централната емисия в 20:00 часа. През 2010 година е назначен за изпълнителен продуцент на новините в Българска национална телевизия, а през 2013 година продуцира следобедния публицистичен блок „ Още от деня”. От 2013 година оглавява дирекция „ Информация” на националната телевизия. Дипломира се в СУ "Св. Климент Охридски " с магистърска степен по телевизионна публицистика.

„ Завръщам се в нюзрума на NOVA след 13 години. През това време научих доста неща и обогатих професионалната си експертиза в региона на новините, натрупах опит и като продуцент. Нова Броудкастинг Груп също непрестанно се развива и това ми дава вяра, че с сътрудниците дружно ще можем да надградим постигнатото и да продължим да вършим справедлива и способена публицистика в името на феновете “, показа Даниел Чипев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР