От 30 години се занимавам с неща в социалната сфера,

...
От 30 години се занимавам с неща в социалната сфера,
Коментари Харесай

Георги Гьоков: Всички назначения ще минат през сериозни проверки от ДАНС и НАП

От 30 години се занимавам с неща в обществената сфера, познавам системата и специалистите, по тази причина няма да ми е мъчно при избора на екип. Не бих се съобразявал с партийната принадлежност, а с експертизата, която имат хората в обществената сфера. Бих търсил препоръки и от някогашните обществени министри, в това число и от тези на ГЕРБ. Всички назначения ще минават през съществени инспекции от ДАНС, Национална агенция за приходите. Неслучайно мотото на този кабинет е "Нулева приемливост към корупцията ". Това разяснява пред БНР Георги Гьоков, претендентът на за министър на труда и обществената политика.

По думите му обединяването на четирите партии е било комплицирано, само че от позиция на желанието на българите да имат устойчиво ръководство обединението не е необяснима.

Всеки направи своите взаимни отстъпки и със своето его, и със своята политическа непреклонност. Затова считам, че обединението е разумна, уточни Гьоков.

Той увери, че "политическото говорене и експертните решения нямат общо ".

Затова атакуването на нещо, преди да си видял по какъв начин работи, не е добра процедура, само че се употребява от опозицията, добави той.

Според него няма съображение Корнелия Нинова да се отдръпва от поста вицепремиер и министър по стопанската система и промишлеността (ако гласуването на държавното управление мине утре), ако не остане водач на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР