От 30 август до 2 октомври се променя движението по

...
От 30 август до 2 октомври се променя движението по
Коментари Харесай

Промени в движението по бул. „Владимир Вазов“ в София

От 30 август до 2 октомври се трансформира придвижването по южното платно на бул. „ Владимир Вазов “, оповестиха от пресцентъра на Столична община (СО). Това се постанова във връзка със строителството на метростанция 3 сред ул. „ Милен Цветков " и ул. „ Витиня ".

Забранява се влизането на пътни транспортни средства сред ул. „ Милен Цветков " и ул. „ Витиня ". Движението ще се прави в двете посоки в северното пътно платно на бул. „ Владимир Вазов " в посочения сектор.

Тролеи 1 и 3 и рейсове с номера 78 и 100 в посока излаз от София ще се движат в северното пътно платно на бул. „ Владимир Вазов " в сектора от ул. „ Милен Цветков " до ул. „ Витиня ". Там ще бъде разкрита и краткотрайна спирка преди ул. „ Милен Цветков. Спирка с код 1615 „ Стадион Георги Аспарухов "   се закрива.

На 22 септември пропадна част от платното на бул. " Владимир Вазов " поради празнина под кабелен колектор наоколо до трасето на изграждащия се тунел на метрото. На 23 септември зам.-кметът на София в направление „ Обществено строителство “ инж. Ангел Джоргов съобщи, че в случай че се постанова южното платно на булеварда да остане по-дълго затворено и ще бъде направена метаморфоза на придвижването.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР