От 3 до 50 на сто е процентът на учители

...
От 3 до 50 на сто е процентът на учители
Коментари Харесай

От 3 до 50 на сто е процентът на желаещи ваксина учители в Кърджалийско

От 3 до 50 на 100 е процентът на учители от област Кърджали, които желаят да се имунизират против ковид.

В някои учебни заведения искащите преподаватели са съвсем половината от педагогическия личен състав, до момента в който в други ползата е слаб.

Репортерска инспекция сподели, че тези случаи са в дребните обитаеми места. Вчера изтече срокът, в който учебните заведения трябваше да дават описи на искащите да се имунизират учители, отбелязва БНР.

Близо половината от учителите в Средно учебно заведение "Отец Паисий " в Кърджали желаят да се имунизират. Останалите се двоумят. Директорът Златко Атанасов разясни: "Ние се обрисуваме като една група, работеща в рискова среда, а и множеството сътрудници го одобряват с задоволство. Ще стартира и имунизирането при учителите ".

На другия полюс е Средно учебно заведение "Христо Ботев " в кирковското село Чорбаджийско. Там единствено двама от 34-ма учители желаят ваксина: "Колегите имат терзание във връзка с имунизирането. Нека не бъдем ние от първия ешелон на имунизираните, дано да изчакаме да забележим какво ще се случи “, сподели шефът Стефан Радионов. Той и сътрудника му от Кърджали са уверени, че при повече достоверна информация ще има и по-голям интерес от учителите.
(
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР