от 29-ти до 35-ти номер и намерението на Общината да

...
от 29-ти до 35-ти номер и намерението на Общината да
Коментари Харесай

Студен душ за пловдивчани! Част 2!

от 29-ти до 35-ти номер и желанието на Общината да даде 19 места от паркинга пред блока на Трето районно ръководство, с цел да могат служителите на реда да паркират персоналните си коли там, когато са на работа, Plovdiv24.bg потърсих позицията на зам.-кмета по превоз.

Ето какво ни отговори той:

" При нас в Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " има Комисия по безопасност на придвижването, в която постъпват сигнали и претенции от жители, компании и организации. В тази комисия е постъпило искане от ръководителя на 3 районно управление (на МВР) и на Икономическа полиция за ситуиране тук-там, в профил на ръководството, които да бъдат използвани за паркиране.   

След това специалисти от комисията, дружно с представители на КАТ " Пътна полиция " се срещнаха на място със обстановката. Проведоха и среща с районния кмет и с жители, които са недоволни от тази обстановка. Към момента мнението на комисията е да се даде възможност на чиновниците на полицията да стопират на това място, като на знака ще има указателна табела, на която ще написа, че забраната важи до 17.30 часа, след което хората ще може да ползват тези места.   

Търсим баланс на ползите. По никакъв метод не мислим, че ощетяваме хората от блока, които ще могат да стопират там отново. Търсим всевъзможни способи да удовлетворим всички ползи - както на живущите, по този начин и на чиновниците.

Това решение не е дефинитивно и ще влезе в действие, когато всички страни бъдат удовлетворени ", сподели зам-кметът.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР