От 29.04. до 10.05. Меркурий, планетата на разума и комуникациите,

...
От 29.04. до 10.05. Меркурий, планетата на разума и комуникациите,
Коментари Харесай

Директен Меркурий в Близнаци: Добър период за стартиране на нови начинания

От 29.04. до 10.05. Меркурий, планетата на разсъдъка и връзките, ще бъде директна в знака Близнаци.

Този знак дава отговор за покупко-продажбите, любознанието, средствата за връзки и превоз. През този интервал можем да чакаме да сме извънредно общителни, любознателни и обзети от предпочитание за динамичност и развиване.

Периодът е съвършен за абсорбиране на познания, явяване на изпити, сключване на контракти, покупко-продажба на парцели, пътувания и местения. Много е евентуално някои от нас да се насочат към проучването на нови и забавни дисциплини или науки. Други ще се отдадат на спортни интензивности, рисковани занимания или пътувания. Трети ще извърнат съществено внимание на висшето си обучение и ще поставят изпити, до момента в който четвърти ще подписват контракти или ще се местят.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на Меркурий в Близнаци на въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Те ще съумеят да реализират от дълго време умислен собствен план или проект или ще започват ново начинание, което ще се окаже основно за бъдещото им развиване.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец ще се стремят да изяснят междуличностните си връзки и връзки през интервала. Ще са всеотдайни и грижовни и ще са склонни повече от нормално да разкриват възприятията си пред обичания човек.

Водните знаци Риби, Рак и Скорпион по всяка възможност ще са извънредно отзивчиви и пробивни, изключително по въпроси, които засягат финансовото им положение. Възможно е огромна част от тях да подписват контракти и покупко-продажби за облага или да си закупят скъпи и скъпи неща

Земните знаци Козирог, Дева и Телец е добре да се ослушват за оферти или препоръки, тъй като някъде в обкръжението им може да има хора, които доста да могат да им оказват помощ за осъществяването на по нататъшните им проекти и разгръщането на капацитета им.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР