От 28 февруари онлайн магазинът на Samsung в Япония, както

...
От 28 февруари онлайн магазинът на Samsung в Япония, както
Коментари Харесай

Samsung променя името си в Япония

От 28 февруари онлайн магазинът на Samsung в Япония, както и обществените медийни платформи, към този момент няма да се назовават “Galaxy ”, а просто ще носят името Samsung. Този ход прибавя Япония и към останалите страни, където компанията Samsung постоянно е била признавана с истинското си име.

Освен това, смяната значи отклоняване от решението на компанията през 2015 година да отстрани името и логото си от новите смарт телефони в Япония и да се опита да измести Apple. Политическото напрежение сред Япония и Южна Корея по това време също играе роля, а Samsung внимаваше да не употребява същинското си име.

Клиентите в Япония към този момент могат да изискат помощ от центровете за обслужване на клиенти на Samsung, които до момента се назоваха „ Центрове за клиенти на Galaxy ”. Серията Galaxy S23 също е ребрандирана, с цел да включва името Samsung. Така потребителите в Япония могат да се насладят на същото равнище на обслужване и поддръжка като другите по света.

За да отпразнува този значим миг, промененият онлайн магазин на Samsung предлага специфични предложения за своята услуга Galaxy Care (тя не е изменена на Samsung Care, а е запазила името си). Този ход показва същинска убеденост на Samsung в идентичността на компанията и уговорката ѝ да дава на потребителите в Япония висококачествени артикули и услуги.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР