От 28.03 до 11.04. Меркурий, планетата на разума и комуникациите

...
От 28.03 до 11.04. Меркурий, планетата на разума и комуникациите
Коментари Харесай

Меркурий в Овен: Преподреждане на отговорностите за огнените знаци Овен, Стрелец, Везни и Близнаци

От 28.03 до 11.04. Меркурий, планетата на разсъдъка и връзките ще минава през знака Овен, най-силния и лидерски надъхан знак от зодиака.
Периодът е съвършен за ръководство на действия или хора, както и за отстояване на личните позиции и ползи пред останалите. Ще имаме предпочитание да блеснем пред и да изпъкнем с гениите и уменията си. Ще се стремим да не подвластен от непознатото мнение и снизхождение.

Много е евентуално някои от нас да започват нови и забавни действия, които ще им оказват помощ за развиването на кариерата, а други да стартират нови персонални връзки или значими другарства.

Няма да сме изключително търпеливи през интервала и нещата бързо ще ни омръзват, само че за сметка на това ще кипим от сила и мъчно ще се стопираме на едно място.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на Меркурий в Овен на огнените знаци Стрелец, Лъв и Овен, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. При тях е допустимо да се стигне до преподреждане на отговорностите в персоналния или в професионалния живот.

Някои от тях ще започват връзки, други ще подхващат по съществени стъпки в сегашно партньорство, трети ще трансформират насоката в работата си, четвърти ще построяват нещо значимо, най-вероятно постоянна конструкция в някоя сфера на своя живот.

Въздушните знаци Везни, Близнаци и Водолей е добре да се ослушват за оферти или препоръки, тъй като някъде в обкръжението им може да има хора, които доста да могат да им оказват помощ за осъществяването на по нататъшните им проекти и разгръщането на капацитета им.

Водните знаци Риби, Рак и Скорпион ще отделят време и внимание на собствен обичан човек през интервала. Ще стигнат до значими откровения и прозрения по отношение на развиването на връзките им.

Земните знаци Козирог, Дева и Телец по всяка възможност ще са извънредно отзивчиви и пробивни, изключително по въпроси, които засягат финансовото им положение.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР