От 27-ми до 29-ти април 2018 г. на изложбеното място

...
От 27-ми до 29-ти април 2018 г. на изложбеното място
Коментари Харесай

Над 200 български животновъди ще участват в най-голямото Национално изложение по животновъдство

От 27-ми до 29-ти април 2018 година на изложбеното място в гр.Сливен, до разклона за с. Мечкарево ще се организира Национално ревю по отглеждане на животни, Сливен 2018.

На ревюто ще бъдат показани най-хубавите животни, които се отглеждат у нас и достиженията на генетиката и развъдната активност.

Говедовъдството ще бъде показано със 117 животни от млечни породи, 10 бика от разнообразни породи; групи от месодайни породи и автохтонни породи; Биволовъдството - 20 животни от породата Българска мурра; Коневъдството - 16 животни от 8 породи. Овцевъдството ще бъде показано в 80 бокса с над 300 животни от 32 породи, а козевъдството - 16 бокса с животни от 7 породи. Разнообразието при зайците ще бъде показано от Земеделските институти и доста частни стопани.

Традиционнно ще бъдат показани и с демонстрационна стратегия Българското овчарско куче и Българско лудогорско гонче. По време на ревюто се планува осъществяване на търг за разплодни юници, коне, женски агнета и кочлета. Водещи международни, европейскии наши компании, свързани с отглеждането на животни, ще показват своята активност и артикули.

За ценителите на екологично чисти, създадени в България артикули ще бъде проведен фермерски пазар, а също хартиен пазар и детски ъгъл с живи животни.

В рамките на ревюто ще се организира Международна научно-приложна конференция на тематика: „ Животновъдство – обичаи, биологично многообразие и споделен опит “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР