От 27 до 29 октомври Уикенд тур ще проведе последния

...
От 27 до 29 октомври Уикенд тур ще проведе последния
Коментари Харесай

Уикенд тур закрива сезона с турнир в Сандански

От 27 до 29 октомври " Уикенд тур " ще организира последния шампионат за 2017 година и ще закрие сезона, който обезпечи незабравими прекарвания на дилетантите от цяла България. Sandanski Open II ще събере тенисистите и фамилиите им от всички краища на страната, а кортовете на „ Интерхотел Сандански “ ще излъчат последните спечелили за годината. Заявки за присъединяване са подали някои от най-запалените фенове, които имат и най-вече победи в конкуренцията.

Сред главните любимци за купата при мъжете са Красимир Минтов от Казанлък, локалната звезда Георги Митрев, който е с купа от 2013 година и Милен Балтов, който завоюва Sandanski Open I. При дамите с най-сериозни поръчки за първото място са Стефка Бончева и Диана Митева. Сериозни конфликти се чакат и в шампионата на смесени двойки. Там любимци са Стефка Бончева и Борислав Константинов, само че има и други чудесно сработени тандеми, жадни за победи.

„ Уикенд тур “ гостува в Сандански за повторно през 2017 година. Sandanski Open I откри сезона във веригата с рекорден интерес, а обещанието за мощен сезон беше спазено. Победители станаха Милен Балтов при мъжете, Илияна Шейтанова при дамите и Никос Панетемитакис и Моника Кирилова при смесените двойки.

Повече детайлности за шампионатите на „ Уикенд тур “, организацията и опциите за настаняване може да получите на уеб страницата на веригата weekendtour.bg или на тел. 0888 060405.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР