От 27 до 29 август 2021, живописната и дива горска

...
От 27 до 29 август 2021, живописната и дива горска
Коментари Харесай

Този уикенд LOST GIPSY LAND Festival 2021 ще потопи публиката в уникална магическа приказка

От 27 до 29 август 2021, живописната и дива горска резиденция BEDOUIN, ситуирана в полите на величествената Стара планина – Централен Балкан, отваря вратите си за LOST GIPSY LAND Festival 2021! Мащабното фестивално тридневно събитие ще събере всички български и задгранични почитатели на качествената електронна музика и допълващите атрактивни дневни събития и ще ги придвижи в една неповторима концептуална магическа атмосфера, основана с доста усет и притежаваща неповторим бохо жанр.



Програмата, която тази година е по-мащабна и разнообразна отвсякога включва една основна, музикална сцена с атрактивна програмация, специфична холистична сцена, на която ще се случат голям брой забавни пърформънси, уъркшопи и спектакъл, атрактивен “хипи “ базар с авторски концептуални творби, фууд корнер с изкусителни ястия, както и обособена къмпинг зона, оборудвана с всичко належащо за посетителите. Като допълнение към всичко това, публиката ще получи и неповторимата опция да се наслаждения и на кристално чистите водопади и вирове на р. Росица, която също влиза във фестивалната зона.

На музикалната сцена, в трите фестивални дни и нощи ще се изявят цялостен куп одобрени родни имена от родната електронна сцена. От петък до неделя ще танцуваме под опияняващите ритми на ADJMALL, BO YOUNG, DIASS, GEORGI A., GEORGE QUEST, LATINO KOPELES BAND, PETER C, KOI LOPA, MA`AG, MATIZZE, NEENAH, UMOYA, SLAV, VITA, WACKY MONKS. Майсторите зад пулта ще предложат най-хубавото от качествения електро, диийпхаус, диско и чилаут тон и ще се погрижат музикалният декор да бъде нескончаем декор на магическото естествено тридневно премеждие.



Паралелно с това, холистичната “Serendipity ”сцена ще предложи извънредно разнородни и атрактивни занимания измежду които: Работилници за масаж и по макраме; гадаене по системите Human Design и Points of you; Афро танци, водени от Силвия Якорудска; духовни практики по Хранене с майндфулнес с водещ Красимир Добрев, звукова терапия с гонг, какаова гала, холотропно дишане, спектакъл и още доста атрактивни интензивности!

През цялото време посетителите, които биват приветствани да заповядат облечени по метод, по който най-добре биха могли да изразят себе си, ще могат да се насладят на неповторимите огромни арт съоръжения, трансформирали се в присъща и вълнуваща част на Lost Gipsy Land.

„ Lost Gipsy Land e концептуален фестивал, който изпълва с живот гората на Централен Балкан и ни сплотява под горящото августко слънце с една единствена цел - да се свържем между тях посредством сила, музика и обич. Lost Gipsy Land е групов сън, в които цари свободата на духа и тялото; незабележим храм, в който можеш да надникнеш по-дълбоко в себе си; магичен свят, в който мислите и възприятията ръководят материята “, споделят уредниците на събитието от Bedouin.



Билети - 

Още от МУЗИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР