От 27.09.2019 г. се даде старт на предизборната кампания за

...
От 27.09.2019 г. се даде старт на предизборната кампания за
Коментари Харесай

Моралът на Мая Манолова и Демократична България, който изтича между пръстите като пясък

От 27.09.2019 година се даде старт на предизборната акция за локални избори.

Манолова и Демократична България дадоха старт на предизборните си акции, пробвайки се да се надскочат по това кой е в основата на политическия скандал към градежа на постройка Златен Век.

Казус, който през днешния ден към този момент е незанимателен за столичани.
Безинтересен, тъй като и на двете събития съвсем не участваха жители от квартала.

Безинтересен още тъй като българският съд се произнесе, че градежът на постройката беше спрян нелегално.
И освен това – съдът даде отговор и на въпроса за законността и периода на разрешителното за градеж, както на Златен Век, по този начин и на всички здания строящи се сега и обслужващи се от корекция в закона, която се пробваха да ни внушат, че е лобистка и обслужва единствено една единствена постройка.
Очевидно целият скандал бе плод на политически упоритости от най-различен диаметър.

Защото през днешния ден към този момент знаем, че от митингите пред тази постройка излязоха най-малко 4 кандидатури за кмет на София и няколко за общински съветници, т.е. съвсем всички, съществени участници в „ гражданските недоволства “.

Кандидати за ръководството на столицата които, незабавно след излизане на решението на съда не помниха, че са заявявали че ще се съобразят с него.
Забравиха, тъй като още преди започването на локалните избори излязоха с юридическо мнение, подписано от юриста Борис Милчев.
Становище, в което към този момент не се търсят периоди за годност на позволение за градеж, а напряко се афишира постройката за противозаконна, подлежаща на срутване.

Няма по какъв начин! В предизборна акция би трябвало нещо да се събаря!
А писателят?

Писателят на това мнение също незабавно откри място в листите за общински съветници.
За да обобщим пародията към тези политически занимания, ще Ви представим в резюме точно него – създателя на юридическото мнение, което застава против решение на българския съд и на процедура против законността в страната.

Борис Милчев – през днешния ден, претендент за общински консултант от Демократична България.
Повече от 15 година шеф на отдел “Правен” към Направление “Архитектура и градоустройство Столична община.
Преди това юрист в отдел “Общинска собственост”, регион “Изгрев” Столична община.

Участвал в създаването на доста ремонти в закона за устройство на територията (ЗУТ).
Участва като съветник и при създаването на поправката в закона от февруари 2017 година, оповестена от протестиращите против Златен Век за лобистка, основана сякаш единствено за една компания и една единствена 30-етажна постройка.

Полагал подписа си под доста документи за градежи, един от които даже под документ на постройка Златен Век, а точно – удължаващото позволение за градеж от 2012 година

Затваряйки си очите за всичко това, юристът Милчев основава и популяризира юридическото си мнение в поддръжка на протестния предприемчив комитет с някаква велика концепция.

Идеята за удължение на абсурда и прехвърлянето му от едни избори в други.
Становището му е изпълнено от предумишлено заобикаляне на истината, създавайки опорни точки към това, че постройка е изцяло противозаконна, оплетено в тайни теории по какъв начин се е построила дотук.
Очевидно че в устрема си да стане общински консултант, Борис Мичев основава този документ, с цел да се прилепи до до момента протестиращите и да се включи интензивно в предизборната битка.


НО КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА БОРИС МИЛЧЕВ?
Истината е, че:
Човекът, който плюе против поправката в закона Закон за устройство на територията през 2017, в действителност е участник в процеса на нейното основаване.
Човекът, който плюе против ръководството в Столична община, в действителност повече от 15 години е бил част от него, не на инцидентни позиции.
Човекът, който плюе против законността на една постройка, в действителност е полагал подписа си под документи за удължение на позволение за градеж на същата.

Човекът който плюе против Артекс, в действителност има не един а два жилището, закупени от тази компания. Очевидно намира този български вложител и строител на висота за облекчаване на персоналните си потребности. Явно харесва по какъв начин строят, прави оценка качеството и положителната архитектура, само че е подготвен да събаря техни здания в полза на политическите си упоритости.

Защото моралът изтича сред пръстите като пясък, когато хора като него посредством инициативни комитети и митинги през днешния ден щурмуват Софийска община и на думи са способни да решат всички проблеми на София.

Защото тези, които направиха по този начин, че цялата страна да се занимава с един градеж реализираха задачата си: да създадат от него не строителна, а политическа площадка за хора като Мая Манолова, Борис Милчев, Борислав Игнатов, Борис Бонев, Войслав Тодоров, Иво Божков, Марта Георгиева, Тома Белев, Георги Кадиев и всички, които дават обещание ли дават обещание някакво по-различно, безметежно бъдеще на столицата.

Бъдеще без строителство, без разрешителни, без вложители, а може би и без нови хора в столичните квартали.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР