От 26 януари до 17 март Марс, който в астрологията

...
От 26 януари до 17 март Марс, който в астрологията
Коментари Харесай

Марс е в Стрелец! Вижте как ще ви повлияе планетата на действието

От 26 януари до 17 март Марс, който в астрологията дава отговор за дейностите, борбеността, експанзията, конкурентността, споровете и взимането на решения, ще се движи в най-оптимистичния знак – Стрелец.

В интервала на Марс в Стрелец може да си слагаме високи цели, да следваме идеалите си, колкото и недостижими да ни се костват те. Сега е времето да извадим на предем проект най-големите си фантазии и да действаме по тяхното осъществяване.

Дори и да претърпим някакви провали, ще може да погледнем метафизичен на обстановката и да си извадим поучения от падението, вместо да се самосъжаляваме.

В идващите седмици ще ни притеглят приключванията, пътешествията, интелектуалните занимания. И защото Марс е планетата, която дефинира половото привличане, до момента в който се намира в Стрелец за атрактивни ще считаме пътешествениците и авантюристите.

Действията ни през този интервал ще са импулсивни и водени от възторг. По тази причина е допустимо да изпуснем значими елементи и задачите, с които сме се заели, да не са изпълнени качествено.

Хората, родени с това състояние на планетата, работят с размах, елементарно се ентусиазират и се заемат с няколко плана едновременно, само че когато ентусиазмът им се изпари, остават работата си незавършена.

 Стрелец

Когато Марс е в Стрелец, свободата, опитите и проучването на хората и света към нас ще се трансформира в приоритет. Ще се търси смисълът зад думите и дейностите.

Предстоящите седмици няма да са по никакъв начин скучни, защото и Марс, и Стрелец се отличават с неблагоразумие и смелост при поемането на опасности. С плам и агресивност ще пазиме убежденията си.

Позитивната конфигурация в този интервал ще е висока, а неуспехите ще се одобряват като краткотрайна загуба. Хората, които са подготвени за промени и завършения, би трябвало да бъдат доста дейни.

Стрелецът покровителства висшето обучение и връзките с чужденци и поради това може да обмислим стартирането на запознанства с хора зад граница или записването на по-високо обучение.

За да разберете в коя житейска сфера дейностите ви ще бъдат по-импулсивни и заредени с възторг, както и коя сфера може да подобрите към по-добро, в случай че сте задоволително целеустремени, вижте кой дом в наталната ви карта стартира със Стрелец.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР