От 26-и до 29-и този месец на конна база „

...
От 26-и до 29-и този месец на конна база „
Коментари Харесай

България ще е домакин на Световната купа по конен спорт

От 26-и до 29-и този месец на конна база „ Фригопан “, село Царацово, Пловдив ще се организира Световната купа – 2 звезди по прескачане на трудности и в нея досега са декларирани близо 150 коня и състезатели от България и чужбина. Различните тествания ще бъдат в границите на четири дни, като конкуренциите ще се проведат на чисто нов паркур и настилка по най-съвременните технологии и условия. 4350 квадратни метра е общата повърхност на плаца, като организацията по провеждането стартира преди няколко месеца с построяването на ВИП трибуни, специфични шатри и палатки за конете.

"Много нови неща успяхме да създадем в къси периоди напълно за наша сметка. Целта ни е да бъдем съвършени домакини във всяко отношение и се потрудихме много. Финансовата ни инвестиция е сериозна, само че трябваше да покрием и характерните критерии като домакини на Световна купа. Мога да кажа, че ще предоставим идеални условия за състезателите и конете по време на целия шампионат, който се организира при нас “, съобщи Димитър Ангелчев- притежател на конна база „ Фригопан “.

За феновете на конния спорт, които решат да следят онлайн надпреварите достъпът ще бъде безвъзмезден и в четирите дни на Световната купа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР