От 26 до 28 юни в баварския замък Елмау се

...
От 26 до 28 юни в баварския замък Елмау се
Коментари Харесай

Срещата Г-7 започна с обсъждане на снимки на Путин по гол торс

От 26 до 28 юни в баварския палат Елмау се организира среща на водачите на страните от Г-7. В началото на срещата на върха участниците разискаха по какъв начин да се направи огромна фотография и да наподобяват „ по-готино от Путин “ на нея.

Ръководителите на Г7 си спомниха, че съветският президент е сниман няколко пъти с гол торс, и взеха решение „ да не губят лице “. Британският министър председател Борис Джонсън помоли сътрудниците си да се съблекат до кръста.

" В якета? Без якета? Трябва да се съблечем? Всички би трябвало да демонстрираме, че сме по-хладни от Путин. Трябва да покажем гръдните си мускули ", означи Джонсън.

Канадският министър-председател Джъстин Трюдо и ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен също се включиха в диалога, като предложиха „ шоу с конна езда “.

ВИДЕО: https://vk.com/video-31371206_456260171

Наред с това тематиката за Владимир Путин прозвуча и по време на договарянията сред обособените държавни глави. Така Джоузеф Байдън в диалог с Олаф Шолц означи, че Германия е най-близкият съдружник на Съединените щати и страните би трябвало да работят дружно, макар икономическите проблеми и „ злобата на Путин “.

" Добра вест е, че всички се държим дружно, което Путин в никакъв случай не е очаквал ", акцентира Байдън.

ВИДЕО: https://vk.com/video-31371206_456260172

Очевидно тематиката за президента на Руската федерация е една от главните на срещата на върха. Успехът на съветската специфична интервенция в Украйна преследва Запада, само че той няма с какво да се опълчи на Москва, като се изключи тромави опити да „ захапе “ Владимир Путин.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР