От 26 април Италия постепенно започва разхлабване на въведените в

...
От 26 април Италия постепенно започва разхлабване на въведените в
Коментари Харесай

Италия разхлабва Covid мерки от 26 април

От 26 април Италия последователно стартира разхлабване на въведените в страната ограничения за ограничение разпространяването на ковид. Това стана ясно след заседаниетона държавното управление, съобщи АНСА. Новият декрет ще бъде годен до 31 юли.

Основните ограничавания ще бъдат отстранени в регионите с невисок риск, класифицирани като " жълти зони ".

Въведеният вечрен час от 22 часа обаче ще остане в действие най-малко до 1 юни. След май, след по-нататъшен разбор на епидемиологичните данни, ще бъде допустимо неговото унищожаване или преместването му от 23 часа нататък .

От 26 април и до края на образователната година отварят още веднъж учебните заведения.

Указът дефинира график за работа на доста предприятия, в това число заведения за хранене, театри и фитнес зали. Те ще могат да работят с клиенти, само че при някои ограничавания.
 Италия с над 250 умряли от ковид
Италия с над 250 умряли от ковид

Лек спад от събота

Националната възбрана за пътешестване сред райони към този момент няма да се ползва за жълтите зони. Хората ще имат право да влизат и напущат зони, класифицирани като по-висок риск, посредством потреблението на по този начин наречения " зелен пропуск ", който ще бъде издаван въз основа на имунизации или негативни проби.

" Не бихме могли да гласуваме в поддръжка на декрет, който продължава да постанова затваряния, вечерен час, ограничавания ", съобщи водачът на " Лигата " Матео Салвини в изказване след съвещанието на кабинета.
 От 26 април Италия облекчава ограниченията против COVID-19
От 26 април Италия облекчава ограниченията против COVID-19

Апенините тежко пострадаха от пандемията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР