От 25 юли (понеделник) започва ремонт на първия участък на

...
От 25 юли (понеделник) започва ремонт на първия участък на
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 21 юли

От 25 юли (понеделник) стартира ремонт на първия сектор на ул. " Дубровник " в регион " Приморски " - от бул. „ Христо Смирненски “ до ул. „ Студентска “. За задачата той ще бъде затворен за придвижване на МПС-та.

От 21 юли до 31 август (включително) се вкарват краткотрайни противоепидемични ограничения в област Варна. Това става със заповед на Регионалната здравна ревизия. Причината е нарасналата заболеваемост в региона.

Да се забрани достъпът до детските площадки във Варна на всички лица от 22.00 до 08.00 часа. Това гласи част от гражданско предложение за допълнение на плана за нова Наредба за публичния ред, който бе оповестен при започване на месеца.

Три държавни организации са в протестна подготвеност и са подготвени да подхващат протестни дейности, в случай че не бъдат задоволени настояванията им за нарастване на възнагражденията от 15% със задна дата от 1 юли. Това сподели във Варна водачът на КНСБ Пламен Димитров.

В съвремието е неоспорим фактът за благотворното деяние върху организма и здравето на слънцето и морето. Оказва се обаче, че още преди столетие е почнало потреблението на лечебните сили на тези два естествени фактора край Варна за укрепване и лечение на деца.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР