От 25 март всички пътници, пристигащи в Пекин от чужбина,

...
От 25 март всички пътници, пристигащи в Пекин от чужбина,
Коментари Харесай

Вносните случаи на коронавирус в Китай и Южна Корея се увеличават

От 25 март всички пасажери, идващи в Пекин от чужбина, ще бъдат подлагани на РНК тест за новия ковид SARS-CoV-2, както и на карантина и наблюдаване, за които новопристигналите ще би трябвало да заплащат сами, заяви ДПА, като се базира на китайски медии.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2113
В неделя беше обявено, че Китай ще пренасочи всички полети до пекинското интернационално летище към 12 летища, разпръснати в страната, където пасажерите ще бъдат подлагани на карантина и проби, преди да им бъде разрешено да се качат на други полети до Пекин.

Във вторник Китай заяви за нов дневен връх на импортирани от чужбина случаи на ковид - 74. С тях общият брой на "вносните " случаи доближава 427.

Транспортът в Ухан потегли, след 5-ти ден без инфектиран с COVID-19

Заразените от ковид, пристигнали в Южна Корея, набъбна от 47 нас 67, оповестиха южнокорейските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите. Общият брой на инфектираните в страната се усили с едвам 76 през миналото денонощие. С тях общият брой надвиши 9000, оповестява Българска телеграфна агенция.

В понеделник беше регистриран най-ниският денонощен брой на инфектираните в Южна Корея от 25 февруари - 64. Досега в страната от Ковид-19 са умряли 120 души.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2113  Канадският министър председател даде обещание наказания за тези, които не съблюдават карантината Канадският министър председател даде обещание наказания за тези, които не съблюдават карантината  В Плевен започва нова обществена услуга за самотни възрастни хора В Плевен започва нова обществена услуга за самотни възрастни хора  Кристалина Георгиева: Рецесията ще е толкоз тежка, колкото преди 10 година Кристалина Георгиева: Рецесията ще е толкоз тежка, колкото преди 10 година
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР